Partizan gostuje u Jesenicama

Izvor: B92, 04.Jan.2011, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan gostuje u Jesenicama

Hokejaši Partizana u sredu od 18 časova gostuju ekipi Mladi Jesenice u okviru 22. kola Slohokeja.

To će crno-belima biti treći susret sa Jesenicama u ovoj sezoni, a oba prethodna puta Partizan je slavio, prvo sa 4:3, a potom i sa 8:3.

Patrik Ule, dvostruki strelac Partizana na prethodnoj utakmici protiv Graca, očekuje da crno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << beli Novu 2011. godinu započnu pobedom.

Jesenice su dobar tim i uvek neugodan rival, ali mislim da je formula za pobedu u ovom meču da se držimo svog plana igre. Mi imamo naš sistem i ako ga budemo poštovali, uveren sam da je pobeda naša", rekao je Ule.

Hokejaši Partizana uspešno su okončali prethodnu kalendarsku godinu osmom uzastopnom pobedom u Slohokeju, protiv ekipe Grac 99ers u Beogradu, što im je bila ukupno 18. pobeda u dosadašnjem toku takmičenja.
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Formula 1

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.