Paketići za 72 siromašne dece iz Valjeva

Izvor: Glas javnosti, Beta, 27.Dec.2010, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paketići za 72 siromašne dece iz Valjeva

VALJEVO - Gradska uprava u Valjevu poklonila je siromašnoj deci novogodišnje paketiće, koje je podelio gradonačelnik Zoran Jakovljević. Paketiće je dobilo 77 dece iz socijalno ugroženih porodica, koje su na evidenciji Centra za socijalni rad "Kolubara".

Iz gradskog budžeta u 2010. izdvojeno je milion dinara za siromašnu decu, u 2009. za Lokalni plan >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << akcije za decu (LPA) izdvojeno je dva miliona dinara. U 2008. godini iz budžeta za posebnu brigu o deci potrošeno milion dinara.

Lokalni plan akcije za decu u Valjevu pomogli su Unicef, Kanadska agencija za međunarodni razvoj (CIDA) i Norveška organizacija Sejv d čildrn (Save the ćildren).

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.