Ovo su najsrećniji muškarci na svetu

Izvor: Blic, 22.Nov.2014, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su najsrećniji muškarci na svetu

Najisčekivanija revija godine, predstavljanje nove kolekcije "Victoria's secret" zakazana je za 2. decembra. Lepotice koje od milošte zovu "anđelima" neke su od najlepših žena sveta i nosiće tog dana provokativni veš i kostime, a ovo su momci koji imaju sreću da budu sa njima.

Nije da nešto fali Džejsonu Statamu, ali svakako može da kaže da je dobio džek pot od kada je sa Rozi Hantington- Vajtli. Njih dvoje su zajedno od 2010. godine. Usprkos razlici od 20 godina (ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ima 27, a on 47) i nastojanjima tabloida da ih posvađaju, par se odlično slaže te reko daje izjave o svojoj vezi.

So much LOVE

A photo posted by Doutzen Kroes (@doutzen) on Aug 8, 2014 at 9:47am PDT

Ducen Kros udata je za tridestpetogodišnjeg di-džeja Sunrija Džejmsa. U braku su četiri godine. Ducen i dalje izgleda savršeno, bez obzira na dva porođaja - par ima trogodišnjeg sina Filona i kćerkicu Mileni Mae koja se rodila ove godine.

Feliz dia das crianças

A photo posted by alessandraambrosio (@alessandraambrosio) on Oct 10, 2014 at 8:26am PDT

Zanosnu Alesandru Ambrosio bogataš Džejmi Mazur zaprosio je 2008. godine. Nikada se nisu zvanično venčali. Par obožava putovanja, a na ista vode i kćerkicu Anju i sina Nou. Džejmi je inače američki biznismen čije se bogatstvo procenjuje na 20 miliona dolara, a obogatio se firmom koja prodaje dizajnerske farmerke po povoljnim cenama.

Kendis Svonpul svog dečka Hermana Nikolija upoznala u Parizu kad je imala samo 17 godina. Zgodni model iz Brazila plavokosoj se lepotici svideo na prvu, a ona se od njega ne odvaja punih devet godina.

Behati Prinslo ove godine je izgovorila sudbonosno "da" 10 godina starijem pevaču Adamu Levinu. Par se uzeo u Meksiku pred 275 zvanica, a na medeni mesec odleteo je u Južnu Afriku.

Lili Oldridž udata je za Keleba Folovila, frontmana grupe "Kings of Leon". Par se upoznao 2007. na festivalu "Coachella" te zaljubio. Danas imaju i kćerkicu Diksi Prl.

Džesika Hart već tri godine se zabavlja sa grčkim milionerom Stavrosom Niarkosom Trećim. Par ima luksuznu kuću u njujorškom Ist Vilidžu, te često posećuje društvena događanja za elitu na samom Menhetnu.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.