Ovo niko nije očekivao: Zorica promenila boju kose!

Izvor: Svet, 26.Sep.2014, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo niko nije očekivao: Zorica promenila boju kose!

Nakon nekoliko decenija odlučila je da promeni stil po kojem je prepoznatljiva. Pevačica Zorica Brunclik dugi niz godina nosila je najupečatljiviju boju kose, ali na red su stigle promene.
Ona se ofarbala u plavo i sliku sa novom bojom kose podelila na Fejsbuku.
Komentari su uglavnom pozitivni i mnogi kažu da Zorica izgleda 10 do 15 godina mlađa. Neki su je uporedili sa pevačicom Stojom, a neki čak i sa svetskom zvezdom Bijonse.
Kako se vama dopada nova Zoričina boja kose?

Autor: Life Content
Foto: Facebook, Life Content
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šok za fanove: Pevačica promenila boju kose!

Izvor: Scandal.rs, 26.Sep.2014

Nakon nekoliko decenija odlučila je da promeni stil po kojem je prepoznatljiva. Pevačica Zorica Brunclik dugi niz godina nosila je najupečatljiviju boju kose, ali na red su stigle promene...Ona se ofarbala u plavo i sliku sa novom bojom kose podelila na Fejsbuku...Komentari su uglavnom pozitivni i...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.