Old Spice muškarac

Izvor: Domino Magazin, 18.Dec.2011, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Old Spice muškarac

Isaiah Mustafa je Manta Claus u najboljoj božićnoj viral kampanji ikada

Mislili ste možda je stigao kraj godine i da su se sve najbolje kampanje ispucale a da su top liste najboljih reklama već napravljene? E pa dragi naši, upravo pred Božić i Novu godinu je tek veliko finale.

Old Spice je uradio ovu božićnu kampanju koja će ući u anale i kuloare reklamnih agencija i Internet marketinga i tih virala o kojima svi pričaju. Čoveka koji je smislio ovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << kampanju želimo da zagrlimo i držimo mu ruku dok zajedno gledamo Art And Copy, a Isaiah Mustafi želimo da skinemo taj peškir.

Kampanja se sastoji od 36 ( slovima: trideset šest ) videa u kojima Old Spice muškarac postaje Deda Mraz ( MANta Claus tačnije ) i deli poklone za svih 7 milijardi stanovnika Zemlje, što znači i za vas koji upravo čitate ovo.

Mi smo izabrali epizodu u kojem se svim ljubiteljima eksplozija konačno poklanja websajt sa eksplozijama. A ko ne voli eksplozije? Naravno niko.

Ostalih 35 videa i više o kampanji možete pogledati na Old Spice You Tube kanalu. Magija može da počne.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.