Odbornik pocepao program razvoja

Izvor: Glas javnosti, Beta, 28.Dec.2010, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbornik pocepao program razvoja

GORNJI MILANOVAC - Odbornik Skupštine opštine Gornji Milanovac Dušan Đurović iz Demokratske stranke Srbije (DSS) javno je pocepao program održivog razvoja opštine za narednih pet godina u znak protesta što se sada raspisuje tender za izradu novog programa, iako taj već postoji.

Đurović je na sednici skupštine, postavio pitanje izrade nove strategije razvoja, kada je ista lokalna vlast koju čine Socijalistička stranka Srbije i Demokratska stranka, prošle godine usvojila taj >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << dokument, a sada traži raspisivanje tendera za novi.

- Objasnite šta je loše u strategiji koja nije ni zaživela. Sada hoćete da neko sa strane dođe da pravi novi program, što je neprihvatljivo jer niko bolje od nas ne zna šta nam treba i za to će se platiti ogroman novac - rekao je Đurović.

On je naveo da je u bivšoj Jugoslaviji Gornji Milanovac bio među deset najrazvijenijih gradova, a tadašnje programe razvoja su radili privrednici i stručnjaci iz tog kraja, i za govornicom pocepao nedavno usvojenu strategiju održivog razvoja od 2011 - 2015.

Na postavljena pitanja niko od predstavnika lokalne vlasti nije odgovorio, a odbornička većina je usvojila raspisivanje tendera za izradu nove strategije razvoja.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.