Od ove akademske godine u Jagodini i Alfa Univerzitet

Izvor: Beta OMS, 09.Apr.2013, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od ove akademske godine u Jagodini i Alfa Univerzitet

Alfa Univerzitet, osnovan 1993. godine kao Univerzitet „Braća Karić“, otvaranjem svog centra u Jagodini, ponudiće nove smerove i budućim studentima u ovom delu Srbije. Na zajedničkoj konferenciji za novinare predsednika Skupštine grada Jagodina Dragana Markovića Palme i predstavnika Alfa Univerziteta u Skupštini grada Jagodina, posebno je istaknuto da će po pristupačnoj ceni i uz brojne povlastice, budući akademci moći da se opredele za neki od potpuno novih smerova, poput informacionih tehnologija, fakulteta za sport, strane jezike ili ekonomiju i političke nauke i druge. Predsednik Skupštine grada Jagodina, Dragan Marković Palma, pozvao je buduće studente da se prilikom upisa fakulteta odluče za Jagodinu i ovaj univerzitet.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Alfa Univerzitet i u Jagodini

Izvor: BKTV News, 09.Apr.2013

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković – Palma dogovorio je sa menadžmentom Alfa univerziteta iz Beograda otvaranje nekoliko njihovih fakulteta u ovom gradu. “Očekujem da fakultet Alfa univerziteta u Jagodini upiše veliki broj studenata, pre svega zato što Univerzitet ima tradiciju,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.