Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Jan.2013, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obala Slonovače: Poginulo 60 djece u stampedu

Najmanje 60 djece uzrasta između osam i 15 godina poginulo je u stampedu koji je nastao nakon meteža na proslavi Nove godine u gradu Abidžanu, u zapadnoafričkoj državi Obala Slonovače. Strani mediji navode da je za sada samo poznato kako je došlo do stampeda, ali nije jasno šta je tačno izazvalo paniku među okupljenima. Incident se dogodio u ranim jutarnjim satima, a prema prvim informacijama povrijeđeno je oko 200 osoba. Na ulicama su ostali samo dijelovi odjeće stradalih. Neimenovani zvaničnik Rojtersu je rekao da se incident desio blizu stadiona gdje se veliki broj ljudi okupio da bi gledali vatromet. Rođaci Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/obala-slonovace-poginulo-60-djece-u-stampedu.html)
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Incident

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Obala Slonovače: Stradalo 60 osoba

Izvor: SandzakPress.net, 01.Jan.2013

Obala Slonovače – Strahuje se da bi se broj smrtno nastradalih mogao povećati, a većina stradalih je starosne dobi između osam i 15 godina. U ljudskom stampedu tokom proslave Nove godine na Obali Slovanče smrtno je stradalo najmanje 60 osoba, javlja dopisnik agencije Anadolija (AA). Regionalna...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.