Novogodišnji paketići za socijalno ugroženu decu

Izvor: Blic, 12.Dec.2010, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnji paketići za socijalno ugroženu decu

Akcijom "Novogodišnja kutija" 800 mališana iz socijalno ugroženih porodica u Beogradu i dece bez roditeljskog staranja, dobiće novogodišnje paketiće 13. decembra u "Sava Centru", najavljuju organizatori akcije - banka "Kredi agrikol Srbija" i veleprodajna kompanija "Metro keš end keri Srbija".

Ovogodišnje kutije za najmlađe sadržaće slatkiše, igračke, čestitke, odevne i predmete za ličnu higijenu koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će pripremiti zaposleni u banci "Kredi agrikol Srbija" i kompaniji "Metro keš end keri". Donacija ovih kompanija za akciju iznosi ukupno 10.000 evra.

Akcija se sprovodi u saradnji sa Sekretarijatom za socijalnu zaštitu Gradske uprave Grada Beograda i nevladinom humanitarnom organizacijom "Banka hrane", a u okviru koje će mališani uživati i u predstavi "Novogodišnja bajka" koju će izvesti "Teatar Balkan Novi Pokret", zajedno sa glumcem Jovom Radovanovićem, decom iz baletske škole "Baletino" i mališanima iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici.

"Novogodišnja kutija" je nastavak humanitarne akcije "Magični doručak", koju su isti organizatori sproveli u septembru ove godine, obezbedjujući školama za decu sa posebnim potrebama u Beogradu više od 2,4 tone hrane.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novogodišnji paketići za 800 socijalno ugrožene dece

Izvor: Glas javnosti, 13.Dec.2010, 07:06

BEOGRAD - Akcija "Novogodišnja kutija", tokom koje će oko 800 mališana iz socijalno ugroženih porodica u Beogradu i dece bez roditeljskog staranja, dobiti novogodišnje paketiće, biće organizovana 13. decembra u "Sava Centru", najavili su organizatori akcije - banka "Kredi agrikol Srbija" i veleprodajna...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.