Izvor: Domino Magazin, 06.Maj.2013, 06:02 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Novogodišnji medenjaci
Viljuškom po svetu: Izrael
Jaja – 4 kom; šećer – 200 gr; med – 250 gr; brašno – 400 gr; ulje – 100 gr; prašak za pecivo; cimet; karanfilić
Nova godina, Roš Hašana je pravo vreme za pripremu medenjaka. Umutite četiri jajeta, dodajte 200 grama šećera, 250 grama meda rastvorenog u malo mlake vode, 400 grama brašna, 100 grama ulja, prašak za pecivo, kašičicu cimeta i malo karanfilića. Pecite u rerni, na umerenoj vatri (175- 200 stepeni) >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << oko četrdeset minuta.
Viljuškom po svetu:
Izrael
Uređuje
Mika Dajmak
Piše
Jelena Janić Marković
Specijalni dodatak svakog petka
na osam strana.
Sto jedno jelo (+ gurmanski bonus) za sve uzraste, svačiji džep, sva godišnja doba, sve ukuse...
Poručite odmah
150 din (+ PTT)
065/26 25 035
E-mail: malikuvar@sezampro.rs
Pogledaj vesti o: Nova godina