No­vo­go­di­šnji kon­cert­ni va­tro­met

Izvor: Politika, 17.Dec.2008, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

No­vo­go­di­šnji kon­cert­ni va­tro­met

Su­bo­ti­ča­ni će, osim tra­di­ci­o­nal­nog na­stu­pa Fil­har­mo­ni­je uoči No­ve go­di­ne, u naj­lu­đoj no­ći ima­ti pri­li­ke da ču­ju Ta­ma­ru Ben­čik, sa­stav „Ap­so­lut­no ro­man­tič­no” i Zvon­ka Bog­da­na

Subotica – Subotička Filharmonija će, kako je to već tradicija, pred Novu godinu održati svečani koncert na kome će uz ovdašnje muzičare >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << nastupiti i gostujući solisti. Kako je na konferenciji za novinare najavio direktor Filharmonije Miroslav Jovančić, gosti će biti Gordana Kostić, sopran, koja trenutno živi u Londonu, te Berislav Puškarić i Andraš Molnar iz Budimpešte. Filharmonijom će dirigovati Čaba Paško. Na koncertu će učestvovati i vokalni oktet iz Pečuja, a nastupiće i subotički Kamerni hor „Pro muzika”.

Za većinu Subotičana posebno je interesantna informacija da će grad organizovati i veliki novogodišnji koncert na Trgu slobode, za koji je u rebalansu budžeta odobreno dva miliona dinara.

– Veselje počinje nastupom Tamare Benčik, učesnice mađarske varijante „Idola”, koja je ušla među pet najboljih, obezbeđen je i nastup benda „Apsolutno romantično”, koji Subotičani znaju kao pratnju Đorđa Balaševića, a u ponoć peva naš sugrađanin Zvonko Bogdan. U ponoć, naravno, imamo i desetominutni vatromet – rekao je organizator novogodišnjeg koncerta Toni Bedalov.

A. Isa­kov

[objavljeno: 17/12/2008]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.