Novogodišnji koncert Fonda Deca deci

Izvor: NaDlanu.com, 14.Dec.2011, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnji koncert Fonda Deca deci

BEOGRAD, 14. decembra 2011. (Beta) - Fond Deca deci, Dečija filharmonija, prirediće u sredu uveče u Kolarčevoj zadužbini Novogodišnji gala koncert, povodom pete godišnjice postojanja Beogradske Dečije filharmonije.

BEOGRAD, 14. decembra 2011. (Beta) - Fond Deca deci, Dečija filharmonija, prirediće u sredu uveče u Kolarčevoj zadužbini Novogodišnji gala koncert, povodom pete godišnjice postojanja Beogradske Dečije filharmonije.Koncert je donatorski i ima za cilj prikupljanje sredstava za pomoć i podršku najtalentovanijoj deci iz Srbije koja sviraju klasičnu muziku.Specialni gost je violinista Jovan Kolundžija, a kao solisti nastupiće i članovi Dečije filharmonije.Na programu će biti dela Mocarta, Bramsa i Betovena, Čajkovskog, Sarasatea, Vivaldija i Baha, a uz to i melodije u aranžmanu mladog violiniste Kristijana Petrovića iz Beogradaske Dečije filharmonije.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novogodišnji gala koncert dečje filharmonije

Izvor: Blic, 15.Dec.2011, 01:10

Tradicionalni Novogodišnji gala koncert održan je juče u zadužbini Ilije M. Kolarca, sa početkom u 20h, povodom petogodišnjice postojanja Beogradske Dečje filharmonije. ..Koncert je donatorski i ima za cilj prikupljanje sredstava za pomoć i podršku najtalentovanijoj deci iz Srbije koja sviraju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.