Novogodišnji incidenti u severnoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2010, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnji incidenti u severnoj Mitrovici

KOSOVSKA MITROVICA - U severnom delu Kosovske Mitrovice u novogodišnjoj noći je zabeleženo nekoliko ozbiljnih incidenata, jedna osoba je povređena, a pričinjena je i materijalna šteta.

U blizini kafića "Viva", jednog od najprometnijih u severnom delu Mitrovuce, jutros oko 4:30 sati bačena je eksplozivna naprava.

Povređenih nije bilo, a na dva putnička vozila pričinjena je veća materijalna šteta.

Pripadnici Kosovske policijske službe nešto pre 11 sati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << blokirali su ovaj deo grada i obavili uviđaj.

Kako je Tanjugu rečeno u KPS, još nije poznata vrsta eksplozivne naprave, ali se pretpostavlja da se radi o ručnoj bombi.

Jedna osoba izazvala je teže narušavanje javnog reda i mira 45 minuta iza ponoći u jednom od ovdašnjih restorana, ispalivši hitac iz vatrenog oružja unutar restorana, a zatim nanevši materijalnu štetu na motornom vozilu parkiranom ispred objekta.

Identitet osumnjičenog poznat je policiji i njegovo hapšenje se očekuje ubrzo.

Jedno lice iz Leposavića sa lakim telesnim povredama zbrinuto je medicinski tokom noći u Zdravstvenom centru u severnom delu Kosovske Mitrovice.

U pitanju je samopovređivanje desne ruke usled alkoholisanosti, rekli su lekari.

Više stotina Mitrovčana sinoć je na centralnom gradskom trgu Šumadija, uz trubače i vatromet, svečano dočekalo pravoslavnu Novu godinu.

Građanima Kosovske Mitrovice srećnu srpsku novu poželeo je predsednik privremenog opštinskog organa Ivica Mirković.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.