Novogodišnji bal polaznika Oksford centra (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 15.Dec.2013, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnji bal polaznika Oksford centra (VIDEO)

Jedanaestoro mališana, polaznika kreativne radionice Oksford centra, izvelo je Novogodišnji bal u Dečijem centru. Tokom tromesečne radionice oni su crtali, slikali i pripremali predstavu i maske, koje su premijerno predstavili publici. Nova kreativna radionica počinje već za dva meseca.
Leptir, pas, zec, zmaj…samo su neke od važnih uloga u Novogodišnjem balu. Pripremao se poslednja 3 meseca, a mališani su, kažu, >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << naučili puno.
U kreativnoj radionici učestvala su deca 3 do 12 godina, a Oksford centar već ima iskustva u pripremi ovakvih novogodišnjih predstava.
A kako najmlađi ne bi puno čekali do nekih novih predstava, nova radionica u Oksford centru počinje već u februaru 2014.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.