Novogodišnje modne odluke

Izvor: Kurir, 21.Dec.2013, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnje modne odluke

Modne odluke su sjajan način da poboljšate svoj stil oblačenja u Novoj godini. To je dobar način da izmenite i preispitate svoju garderobu. Evo nekih saveta koje možete da prisvojite u Novoj godini.

1. Osvežite garderobu

Bez obzira koliko odeće imate, ukoliko većinu ne nosite, nema potrebe da vam stoji u ormaru. Izdvojte one stvari koje ne nosite i poklonite ih ili ih dajte u dobrotvorene svrhe.

2. Trošite razumno
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Razumno trošenje novca ne znači da treba uvek da štedite. Veoma je važno da pametno ulažete novac u stvari. Umesto kupovine jeftine odeće lošeg kvaliteta, uložite novac u kalitetnije stvari koje će duže trajati i bolje izgledati na duže staze.

3. Isprobajte nešto novo

Neka vam novogodišnja modna odluka bude to da isprobate nešto novo. Stil kakav inače ne biste isprobali. Novi stil ne mora da bude ništa drastično, već neka mala promena koje će osvežiti vaš izgled.

4. Više boja

Započnite Novu godinu veselim bojama. Ukoliko niste spremni da menjate boju svoje garderobe, isprobajte nakit raznih boja.

5. Zabavite se sa modom

Najvažnija stvar u modi je da se zabavite. Ne bojte se da rizikujete i svom stilu date lični pečat.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

JEZIK U PRVI PLAN: Otkriveno zašto se Majli Sajrus plazi

Izvor: Kurir, 21.Dec.2013

Mlada pevačica Majli Sajrus tvrdi da je njeno poziranje sa isplaženim jezikom spontana reakcija na neprijatnost koju oseća kada se nađe pred kamerama..Mladu pevačicu Majli Sajrus, upečatljivog imidža, "krasi" još jedna stvar, a to je njeno poziranje sa isplaženim jezikom, za koje ona tvrdi da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.