Novogodišnja noć suva uz slab mraz

Izvor: B92, 30.Dec.2012, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnja noć suva uz slab mraz

Beograd -- Sutra uveče, u novogodišnjoj noći, vreme u Srbiji biće suvo, uz slab do umeren mraz i maglu mestimično, i temperaturu od minus šest stepeni do nule.

Sutra se u Srbiji, posle slabog do umerenog mraza, mestimično uz jutarnju maglu, očekuje pretežno sunčano vreme. Samo se u nižim predelima očekuje duže zadržavanje magle ili niske oblačnosti , najavio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Minimalna temperatura biće od minus sedam do minus dva stepena, maksimalna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od nule do pet stepeni, a u mestima gde će se zadržati magla biće hladnije. Vetar će biti slab, promenljiv.

U Beogradu će ujutro biti slabog mraza i magle, ali će potom biti pretežno sunčano vreme. U nižim delovima grada očekuje se duže zadržavanje magle. Očekuje se jutarnja temperatura od oko minus dva stepena, a najviša oko dva. Vetar će biti slab, promenljiv.

Novogodišnja noć u Beogradu biće suva, uz slab mraz i maglu mestimično. Temperatura će biti od minus dva do nula stepeni.

U utorak i sredu očekuje se isto vreme: mestimično maglovita jutra sa slabim do umerenim mrazom, a potom pretežno sunčano.

Od četvrtka se očekuje umereno oblačno i uglavnom suvo vreme, a u subotu stiže prolazno naoblačenje, mestimično s kišom, u planinama sa snegom.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 31. decembar:

Meteorološke prilike mogu uticati relativno nepovoljno na hronične bolesnike, naročito ujutro. U mestima s maglom oprez se savetuje astmatičarima, reumatičarima i osobama sa srčanim tegobama. Moguće meteoropatske reakcije pred Novu godinu su promenljivo raspoloženje, glavobolja i nesanica.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U novogodišnjoj noći bez padavina

Izvor: Akter, 31.Dec.2012, 00:44

U Srbiji će sutra u toku dana biti pretežno sunčano, samo se u nižim predelima očekuje duže zadržavanje magle ili niske oblačnosti i dnevna temperatura iznosiće od 0 do 5 stepeni

Nastavak na Akter...

U novogodišnjoj noći suvo uz mraz

Izvor: Kurir, 31.Dec.2012

BEOGRAD - U novogodišnjoj noći vreme u Srbiji biće suvo, uz slab do umeren mraz i maglu mestimično, i temperaturu od minus šest stepeni do nule...Danas se u Srbiji, posle slabog do umerenog mraza, mestimično uz jutarnju maglu, očekuje pretežno sunčano vreme...Samo se u nižim predelima očekuje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.