Novogodišnja akcija „Zoo planeta“ (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 28.Dec.2013, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnja akcija „Zoo planeta“ (VIDEO)

Udruženje „Zoo planet“ organizovalo je novogodišnju humanitarnu akciju u Parku Svetog Save, kako bi prikupili novac za životinje o kojima brinu. Svi koji su nešto donirali fotografisali su se sa Deda Mrazom i poni konjićima.
Volonteri Udruženja „Zoo planet“ obukli su kostime kako bi animirali Nišlije da pomognu životinjama o kojima oni brinu. Fotografija sa Deda Mrazom i poni konjićima ne košta mnogo, kažu, ko koliko može da izdvoji. Oni trenutno brinu o konjima, lisicama, ponijima, kozama, jednom lanetu i orlu.
U toku 2013. pomogli su mnogim Nišlijama. Najviše onima u čija dvorišta ili kuće su zalutale zmije.
Udruženje „Zoo planet“ osnovano je 2008. godine, a trenutno broji tridesetak volontera koji svakodnevno brinu o životinjama. Cilj im je da uključe što više volontera, a svaka novčana pomoć je, kažu, dobrodošla. Akcija se nastavlja i u nedelju od 11 do 14 sati.

Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.