Novi imidž: Pevačica postala plavuša!

Izvor: Poznati.info, 12.Jun.2012, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi imidž: Pevačica postala plavuša!

Ona je godinama bila crnka, pa brineta a sad je prešla u tabor pavuša.

Violeta Viki Miljković rešila je da iz korena promeni svoj pravac. Kosu je ofarbala u plavo i snimila pesmu u zabavnjačkom fazonu. Ni ovde nije kraj iznenađenjima. Naime, Viki je napustila Grand produckija posle više od deset godina saradnje i novi singl izdaje za Siti rekords produkciju. Pogledajte kako izgleda folkerka sa plavok kosom.

J. M
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIKI MILJKOVIĆ SE OFARBALA I OTIŠLA IZ GRANDA U CITY RECORDS!

Izvor: BezZabrane.com, 13.Jun.2012, 00:07

Novi izdavač, nova boja kose! Folk pevačica Viki Miljković rešila je da napravi preokret u svojoj karijeri, ali nismo znali da će u tom svom potezu biti toliko radikalna! Naime, Viki je svoju svetlo smeđu kosu ofarbala i prešla utabor plavuša, a publika po prvi put ima priliku da je vidi u...

Nastavak na BezZabrane.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.