Novi Acer igrački desktop

Izvor: ITsvet.com, 14.Jul.2013, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Acer igrački desktop

Acer planira predstavljanje nekoliko novih sistema koji će se pojaviti pred početak nove školske godine, uključujući novu verziju jednog od omiljenih laptop računara pristupačne cene koji je unapređen nedavno predstavljenim Intel Haswell procesorom. Reč je o Acer Predator modelu serije AG3. Novi Predator AG3-605 desktop je tradicionalni tower desktop koji je prvenstveno namenjen za igranje igara i uživanje u multimedijalnim sadržajima i podrazumeva Creative Technology EAX audio sa 5.1 surround zvukom. Tu su još u NVIDIA GeForce GTX 660 grafika, do 32GB DDR3 RAM-a kao i Intel Core i7 procesor četvrte generacije.
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Intel

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Lenovo predstavlja Tiny M93p desktop

Izvor: ITsvet.com, 15.Jul.2013, 17:13

Kompanija Lenovo je predstavila tri nova ThinkCentre računara u toku ovog meseca, a jedan od njih odlikuje širina loptice za golf. Reč je o ThinkCentre M93p, ThinkCentre M93z all-in-one (AIO) računaru i ThinkCentre M83, desktop računaru koji je namenjen poslovnim korisnicima. ThinkCentre M93p ignoriše...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.