Nova oprema za Bolnicu „Dr Olga Popović- Dedijer”

Izvor: Blic, 09.Jan.2011, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova oprema za Bolnicu „Dr Olga Popović- Dedijer”

Bolnica za pedijatriju „Dr Olga Popović - Dedijer”, koja se nalazi u okviru KBC “Zvezdara”, dobiće dva najsavremenija aparata za laboratoriju, defibrilator za decu, kao i trokanalni EKG aparat, čime će se znatno unaprediti mogućnosti hitnog zbrinjavanja mališana u ovoj ustanovi.

Nabavku nove opreme finansirao je Sekretarijat za zdravstvo, na čiju inicijativu je od decembra prošle godine i ova bolnica uključena u sistem pedijatrijskih dežurstava.

Ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odlukom rasterećene su dve ustanove koje su do sada jedine zbrinjavale hitna stanja u pedijatriji – Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta i Univerzitetska dečja klinika u Tiršovoj ulici.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.