Nova kuća u Dečjem selu

Izvor: Glas javnosti, Beta, 08.Okt.2010, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova kuća u Dečjem selu

NOVI SAD - Kuća u okviru Dečjeg sela u Sremskoj Kamenici, koja je pre 15 godina potpuno izgorela u požaru, kompletno je adaptirana i opremljena i od danas je dom za 11 mališana bez roditeljskog staranja svih uzrasta, od predškolaca do onih koji pohađaju srednju školu.

Dečje selo je saopštilo da su radovi na adaptaciji kuće koštali 2,3 miliona dinara - zamenjene su električne i sanitarne instalacije, podovi, zidovi, stolarija i krov, a kuća je opremljena i novim nameštajem. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Adaptaciju kuće pomogla je kompanija DDOR Novi Sad.

Dečje selo locirano je u podnožju Fruške gore, na levoj obali Dunava u Sremskoj Kamenici. U njemu boravi 117 dece i mladih koji su lišeni roditeljskog staranja ili su izgubili oba roditelja. Dečje selo čini 13 porodičnih kuća, upravna zgrada, otvoreni amfiteatar, sportski teren i kuća pansion.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.