Nova ‘Otvorena vrata’ snimaju se 23. februara

Izvor: Tracara.com, 16.Feb.2013, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova ‘Otvorena vrata’ snimaju se 23. februara

‘Otvorena vrata’ počinju sa snimanjem 23. februara Nakon 18 godina snimanje nastavka kultne serije Otvorena vrata počinje 23. februara, potvrdila je Bojana Maljević za Večernje novosti.“Istina je: posle skoro dve decenije ćemo se okupiti u manje-više istom sastavu. I svi smo uzbuđeni zbog toga”, kaže Bojana, koja je u prvom delu igrala Anu, a u nastavku će i producirati seriju. “Svi smo srećni što smo dobili priliku da repriziramo svoje junake. Ovo je prvi put da se neka glumačka >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << ekipa, posle toliko vremena, nađe u istoj postavci.”Prve tri epizode novih Otvorenih vrata režiraće Radivoje Andrić, a za ostalih 9 biće zaduženi Boban Skerlić i Miroslav Lekić. Serija će biti emitovana na Prvoj televiziji, a ako snimanje bude teklo po planu, prve kadrove Otvorenih vrata gledaćemo već na proleće.Redakcija Tracara.com Foto: Novosti.rs
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Snimanje Otvorenih vrata počinje 23. februara

Izvor: Svet plus, 16.Feb.2013

Bojana Maljević potvrdila je da će se posle skoro dve decenije okupiti ekipa "Otvorenih vrata " u manje-više istom sastavu, te da su svi uzbuđeni zbog toga.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.