Nintendo Wii U stiže 2012. godine

Izvor: B92, 28.Okt.2011, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nintendo Wii U stiže 2012. godine

Novi Nintendo Wii stići će sledeće fiskalne godine, koja počinje u aprilu 2012., potvrđeno je iz kompanije.

Junska konferencija E3 moguće je mesto debitovanja nove konzole, odnosno njenog konačnog izgleda, a u prodaji bi se mogla naći na jesen ili u vreme praznika sledeće godine.

Inače, Nintendo je ovog juna, takođe na E3 sajmu prvi put javnosti prikazao nov Wii , a već tada je rečeno da korisnici konzolu mogu očekivati tek sledeće godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Ključna karakteristika nove konzole je kontrole u obliku tableta, a na kom principu funkcioniše možete videti u priloženom videu.

Ova kompanija je tokom jučerašnjeg dana objavila rezultate svog poslovanja u prvoj polovini ove fiskalne godine, koji govore o padu prihoda kompanije za 41 posto, a Nintendo bi po prvi put u poslednjih trideset godina fiskalnu godinu mogao završiti sa minusom. Detaljan izveštaj možete videti ovde.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nintendova konzola Wii U stiže u aprilu 2012.

Izvor: Mikro - PC World, 28.Okt.2011

Kompanija Nintendo saopštila je da će se njena nova konzola za igranje Wii U pojaviti u aprilu 2012. U saopštenju se navodi i da kompanija čini sve što može kako bi se konzola pojavila na tržištu što spremnija, odnosno kako bi se izbegli problemi koje je prilikom svog pojavljivanja imala konzola...

Nastavak na Mikro - PC World...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.