Nintendo 3DS prodat u 395.000 jedinica

Izvor: ITsvet.com, 16.Mar.2015, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nintendo 3DS prodat u 395.000 jedinica

Zahvaljujući prodaji nove 3DS i The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D igre, Nintendo ima razloga da slavi jako uspešan mesec u februaru ove godine. Gotovo 395.000 jedinica Nintendo 3DS je prodato u SAD čime je ova konzola bila najprodavanija u prošlom mesecu. Nintendo navodi da velika većina od ove brojke su prodate nove 3DS XL konzole koje čine povećanje prodaje od 130% u odnos na isti period kada se Nintendo 3DS pojavila 2012. godine. Ukupno gledano prodaja Nintendo 3DS hardvera je porasla za gotovo 90% od istog perioda 2014. godine. Najbolje prodavana igra u mesecu februaru ove godine je bila The Legend of Zelda: Majoras’s Mask 3D koja je prodata u 515.000 jedinica.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Zelda Majora’s Mask najpopularnija igra

Izvor: ITsvet.com, 16.Mar.2015

NPD Group je objavila listu deset najprodavanijih igara u toku proteklog meseca. Na samom vrhu nalazi se nedavno izdanje kompanije Nintendo, The Legend of Zelda: Majora’s Mask, a na listi se nalazi i nekoliko nedavno objavljenih naslova. Svoje mesto na listi pronašli su sledeći naslovi: The Legend...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.