Izvor: BanjalukaLive.com, 14.Mar.2013, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neimenovani kupac pazario milion Blekberija 10

Kanadska kompanija Blekberi (BlackBerry) je saopštila da je jedan od njenih dugogodišnjih partnera naručio milion komada smartfona "Blekberi 10". "Ovo je najveća pojedinačna porudžbina u istoriji ove kompanije", navedeno je u saopštenju Blekberija, a prenosi portal Mešabl. Kompanija je 30. januara 2013. predstavila nove smartfone Z10 i Q10, sa novom verzijom platforme i nada se da će pomoću ovih uređaja uspjeti da povrati tržišnu poziciju koja je poljuljana od 2009. godine. Ova velika porudžbina, kao i vijest da vlada u Njemačkoj želi da usvoji Blekberi Z10, svakako je dobar znak za kompaniju, koja u posljednjih nekoliko godina ne Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/it-auto/neimenovani-kupac-pazario-milion-blekberija-10.html)
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nepoznat kupac kupio milion novih Blekberija

Izvor: Kamatica.com, 15.Mar.2013, 12:01

Kanadska kompanija BlackBerry objavila je da je jedan od njenih dugogodišnjih partnera naručio milion komada smartfona BlackBerry10..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.