Najskuplji provod dvesta evra

Izvor: Blic, 12.Dec.2009, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najskuplji provod dvesta evra

Beogradski klubovi i restorani uveliko se spremaju za najluđu, novogodišnju noć. Ponuda je raznolika, kao i uvek prilagođena svačijem džepu i muzičkom ukusu.U zavisnosti od mesta, cene variraju od 850 dinara do 200 evra.

Po principu za svakoga po nešto, svi će moći da za doček Nove godine slušaju muziku koju vole. Takođe, moći će da biraju da li žele manje i intimnije proslave ili neke gde će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << više sveta. Pošto će i budžet uveliko „odlučivati" o mestu gde će se provesti najluđa noć, ponuda je prilagođena svačijem džepu.

„Blek en vajt fantazi"

Jedna do najvećih i najoriginalnijih proslava biće velika haus „Blek vajt fantazi" žurka u Ekspo centru. Sva dekoracija će biti u crno beloj boji. Poželjno je i da svi koji dođu budu odeveni u ovu kombinaciju. Biće mesta za 4.000 ljudi, a cena u koju je uključena neogranična konzumacija pića iznosi 2.600 dinara. Zvezde večeri su di džejevi Izi Di iz Italije i Malika iz Rusije.

Takođe, veliku žurku će zajedničkim snagama napraviti klubovi „Francuska sobarica" i „Batler". U celoj zgradi u Franscuskoj 12 biće postavljeno čak pet bina, sa kojih će dopirati zvuci raznih muzičkih pravaca: elektro, dram, nju vejv, fank i rok, a između ostalih muziku će birati Rahmani koji je zadužen za dram i Marko Genbenger koji će puštati rok. Cena ulaza bez konzumacije je 20 evra. Veoma zanimljivo, ali i jeftino će sigruno biti i na brodu „Povetarac" na Savskom keju. Za odabir muzike biće zadužen di džej Ogi, svima dobro poznat po čuvenim „igrankama", kad se puštaju stariji rok hitovi za „đuskanje".Za 850 dinara koliko košta ulaz, biće organizovan i ketereing.U klubu „Red rum" u Siminoj ulici biće elektro indi žurka na dva sprata. Ulaz je 2.000 dinara, a od 6 do 8 ujutru će biti i čil varijanta kad će se služiti kafe i supe. U klubu „Plastik" zvezda večeri će biti britanski haus di džej Ben Kru, a imaće i brojnu domaću podršku. Šank će od 21.00 do 23.30 biti otvoren, cena karte je 1.900 dinara. Takođe, od 6 do 8 ujutru će biti organizovan i doručak u samom klubu, a uz kartu sa dočeka će ulaz na reprizu, kad će gostovati „Siliko soul" biti duplo jeftiniji.

U „Stefan Braunu" u zavisnoti od toga da li gosti žele sto i separe cena se kreće između 35 i 200 evra u šta je uključeno piće, bez šampanjaca i viskija. Muzičku podlogu će činiti haus i domaći i strani pop i rok, a na tri karte četvrta je gratis.

Veliki broj ljudi sigurno će biti i u Pionirskom gradu na žurci koju organizuje TDI radio. Cena karta, uz koju je ponuda pića neograničena iznosi u pretprodaji 2.500 dinara. Na tri stejdža će preovlađivati zvuci hip-hopa i RnB-ija. U popularnom „Tjubu" će nastupiti Ben Vestbit iz Londona, koji će puštati mešavinu fanka, hausa, diska i soula. Cena karte u koju je uračunto jedno piće je 2.500 dinara. U klubu „Modesti blejz" u Ulici Knjeginje Zorke će se miksovati pank, elektro i dram, a za 3.000 dinara pića će u neograničenim količinama biti cele noći. Na „Music connection" žurci koje će se održati u Šafarikovoj ulici će se cena karte kretati od 3.000 do 4.000 dinara. Tu je uračunato deset pića, a svako sledeće se plaća po 100 dinara. U „Bitef art kafeu" nastupiće „Loko bend", a cena za sedenje će biti 70, a stajanje 50 evra. U taj iznos je uračunata neograničena ponuda stranog pića.

Dobar izbor

i za rokere

Što se tiče ljubetelja rok muzike, bogata ponuda omogućava da i oni novogodišnje veče provedu u „svom fazonu". U čuvenom KST-u, za 1.500 dinara posetioci će imati piće i nešto za gricakanje ceče večeri, a puštaće se domaća pop i rok muzika. U „Čorba kafeu", nastupće rok sastav „Alisa bend", a jedno piće i rezevacija će biti 1.500 dinara. U lancu kafića „Crna kornjača", poznatom po pivima sa borovnicom i limunom, će se takođe organozovati doček najluđe večeri. U prvom lokalu na Tašu muziku će birati posetioci na džuboksu, u drugom na Kosančićevom vencu će biti karaoke veče, a u trećem na Dorćolu će za muziku biti zaduženi di džejevi. Ulaz se neće naplaćivati, a cene pića će biti kao i do sada. U klubu „Danguba" će nastuputi rok bend „Odium". U cenu od 2.900 dinara je uračunta neograničena količina pića i grickalica. Jedna od povoljnijih novogodišnjih ponuda će biti u „Skandalu" u Višnjićevoj ulici, gde se za 2.000 dinara dobija neograničena konzumacije domaćeg pića i hrane, a za muziku je zadužen pop-haus bend „Medžik bins". U „Gaučosima" će biti pop rok svirka, mesto za sedenje, švedski sto i koktel dobrodošlice iznose 50 evra, u „Haus of art" kompletan asortiman domaćeg i starnog pića je 3.000 dinara, isto kao i u klubu „Diskaveri".

Skadarlija uz tamburice

U većini lokala u Skadarliji će doček Nove Godine biti standaradan, uz tamburice. U restoranu „Tri šešira" za 6.000 dinara po osobi će se dobijati aperitiv, predjelo, roštilj i dezert, dok mesta u ostalim restoranima kao što su „Dva jelena" i „Ima dana" polako već nestaju.

Hoteli

U hotelu „Park" cena je 50 evra po osobi, „Balkanu" 80, „Jugoslaviji" od 30 do 80, u „Hajatu" od 80 do 150 evra,

a u hotelu „Slavija" 55 evra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.