„Naissus“ dobio najmodernije uređaje za detekciju kvarova (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 02.Dec.2014, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Naissus“ dobio najmodernije uređaje za detekciju kvarova (VIDEO)

Građani će ubuduće imati  manje problema sa snabdevanjem vode, jer će se kvarovi na vodovodnoj mreži brže i efikasnije rešavati. To će omogućiti uređaji koje je Niš dobio, a koji su jedini takve vrste na Balkanu. U “Naissusu“ kažu da u opremu nije ulagano nekoliko desetina godina i da je nabavka novih uređaja bila neophodna. Za ovu investiciju izdvojeno je nešto više od jedanaest miliona dinara.
Niš može da se pohvali najmodernijom opremom za detekciju kvarova na >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << vodovodnoj mreži. Upravo uz pomoć nje, kvalitet usluga JKP “Naissus“ ubuduće će biti bolji.
Nova oprema će smanjiti broj radnika koji noću obavljaju svoj posao, a samim tim i troškove poslovanja. Osim opreme za detekciju, JKP “Naissus“ nabavilo je i opremu za video inspekciju na kanalizacionoj mreži koja će omogućiti snimanje priključnih veza direktno iz cevovoda, što ranije nije bilo moguće, ali će i umanjiti troškove. Takođe se od video-uređaja očekuje i da pomogne u rešavanju višedecenijskog problema plavljenja podvožnjaka u Zetskoj ulici.

Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Niški vodovod nabavio najsavremeniju opremu

Izvor: juGmedia, 03.Dec.2014, 13:13

NIŠ – Niški vodovod nabavio je ovih dana najmoderniju opremu za detekciju kvarova na vodovodnoj mreži i opremu za video inspekciju na kanalizacionoj mreži...Direktor JKP „Naisus“ Dejan Andrejević ističe da će zahvaljujući novoj opremi za detekciju kvarova na vodovodnoj mreži, jedinstvenoj...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.