Na Tašu u nedelju „Novogodišnji bal na vodi

Izvor: Studio B, 25.Dec.2014, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Tašu u nedelju „Novogodišnji bal na vodi"

Na plivalištu Sportsko-rekreativnog centra „Tašmajdan" u nedelju, 28. decembra, u 18 časova Klub za sinhronizovano plivanje „Tašmajdan" će svome gradu i svojim poštovaocima pokloniti, po 22. put, „Novogodišnji bal na vodi".

U programu će učestvovati sve članice kluba, bez obzira na rang i dužinu treniranja. One će biti podeljene u kategorije od početnica do seniorki.

Posetioci će moći da vide i nastup članica kluba koje su se kao reprezentativke >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << takmičile na Svetskom prvenstvu za juniorke, i na Komen kupu za kadetkinje. Sa po jednim prikazom svoga umeća nastupiće i devojke iz klubova za sinhrono plivanje „Banjica", „Vračar" i „Tent".

Gledaoci će moći da vide i skakače iz sedam klubova: „Pinki", „Sportikus", „Čukarički", „Lasta", „Pobednik", „Košutnjak" i „Fontana Vuleks".
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.