NS: Bajke odlazeće vlade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2012, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Bajke odlazeće vlade

BEOGRAD -

Potpredsednica Nove Srbije (NS) Dubravka Filipovski izjavila je danas da je Srbiji potrebna nova državna i privredna politika i nova, mala i operativna vlada, koja će efikasnom politikom od početka mandata privući investitore i stvoriti nova radna mesta, a ne samo u kampanji, kako to radi odlazeća vlast.

Filipovski je u akciji omladine NS "Bajke odlazeće vlade" istakla da je pred građanima Srbije jasan izbor - s jedne strane dosadašnja vlast, koja je protekle >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << četiri godine upropastila državu, a sad u kampanji nudi bajke i s druge strane, realan program i odgovorne ljude, koji će ga ostvariti.

Danas u Srbiji 60 odsto zaposlenih građana jedva sastavlja kraj s krajem, rekla je Filipovski novinarima u Knez Mihailovoj ulici, tokom akcije deljenja letaka.

Prema njenim rečima, 2007. godine u Srbiju je ušlo 1,7 milijardi evra investicija, 2011. 986 miliona, a za privredni oporavak Srbije potrebno je ulaganje od četiri milijarde evra godišnje.

Takođe, 2001. u administraciji Srbije radilo je 7.000 ljudi, a 2011. 30.000, predočila je ona.

Osim malih i srednjih preduzeća, Srbiji je potrebna nova industrijalizacija i oporavak privrednih sistema, ocenila je Filipovski i poručila da će NS to omogućiti odmah po formiranju vlade.

Potpredsednik NS Jovan Marić izjavio je da vladajući režim nastavlja sa lažnim obećanjima.

"Mlađan Dinkić je personifikacija lažnih obećanja prošle kampanje, kad je javno priznao da je slagao građane u korist Borisa Tadića. Ne znamo ko je sledeći ko će posle izbora reći da je lagao u korist Tadića, preteći da, ako se na glasa za njihovu vlast, Srbija može ući u rat", rekao je Marić.

On je rekao da je nasuprot tome lider NS Velimir Ilić, koji iza sebe ima dela - hiljade kilometara izgrađenih puteva.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NS: Potrebna nova državna politika

Izvor: RTS, 08.Apr.2012

Potrebno je usvojiti novu državnu i privrednu politiku, stvoriti malu i operativnu vladu i jaku i efikasnu državu, rekla potpredsednica NS-a Dubravka Filipovski, na promociji stranačke akcije "Bajke odlazeće Vlade" u Beogradu. ..Nova Srbija (NS) ocenila je da je potrebno usvojiti novu državnu i...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.