Izvor: S media, 29.Dec.2012, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVOGODIŠNJI SMS: Ne „lupajte“ glavu – „napunite“ mobilni najoriginalnijim čestitkama S media portala!

Za svakog po nešto!

Čak i oni koji preko godine gledaju na svaki utrošeni impuls, u novogodišnjoj noći daju sebi malo oduška i pošalju po neku poruku lepih želja najdražima.

Pripremili smo za vas nekoliko originalnih SMS poruka koje možete da pošaljete prijateljima, simpatiji, kolegama, rođacima, zaluđenim kladioničarima... Izaberite onu koja vam najviše odgovara i „lagerujte“ je u mobilnom dok ne dođe čas da je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pošaljete.

Za prijatelje:

Ono što si sa mnom preživeo/la tokom 2012- te automatski ti daje pravo da učestvuješ u Ginisovoj knjizi rekorda, u kategoriji za NAJBOLJEG PRIJATELJA SVIH VREMENA. Srećna Nova godina!

Za dečka/devojku:

Nema ljubavi koja vremenom ne prolazi... U ovoj godini pred nama dokazaću ti da lažu... Ljubi te tvoj/a _________! Srećna Nova godina!

Za suprugu/supruga:

Od kad smo se zakleli pred anđelima, svakog dana borbu vodili i decu izrodili... Od kad je sve počelo, od kada te volim i za našu sreću se molim... Ne postoji ništa što će srca naša razdvojiti, jer ljubav će nas i u 2013. spojiti! Srećna Nova godina

Za šef/šefovicu:

Lepo vas molim u ove sitne sate – dajte nam veće plate. PS. I da – sve najlepše u 2013. Vama i vašoj porodici. Kolektiv ___________. Srećna Nova godina!

Za kladioničare:

Želim ti u 2013. godini da ti svaki „kec u dvojku“ donese „BMW trojku“ i novu devojku! Neka ti svaki „iks u kec“ bude iz rukava novi zec... Pa kad skupiš dosta para, seti se i svog drugara!

Za „kombinaciju“ u klubu gde slaviš Novu godinu:

Okreni se... Tu sam... Ne vidiš me... ’Ajd’ opet... Levo... Malo desno... Evo me... Ne smej se... Stižem.... Ne smej se... Digni glavu... Ne još... Sad... Čestitaj mi Novu godinu i poljubi me!

Za taštu:

Kada sam pre ____godina odveo vašu ćerku, plakali ste! Danas ste opet nasmejani i nikad lepši, jer ovakvog zeta „majka dva puta ne rađa“. P.S. Pročitajte ovu poruku bar trima komšinicama da „crknu“ od muke! Srećna Nova godina!

Za svekrvu:

Uvek dobrodošli i bolje nas našli... Kada kažu da su svekrve za „sve krive“, ja samo odmahnem glavom i odgovorim: Moja je za „Sve za ljubav“! Srećna Nova godina jedinoj ženi kojoj opraštam što bolje kuva od mene!

Ostale - za svakog po nešto:

- Najavili su novi Smak sveta! Zato: živi, vrišti, razbijaj i pleši, jer čovek je rođen da gubi i greši, prodivljaj dane, prokockaj noći, jer jednom se ni to neće moći... Srećna Nova 2013. godina!

- Neka ti srce, novčanik i krevet nikad ne budu prazni u Novoj 2013. godini!!!

- Želim ti malu vilu na jezeru, mini dvosed „ferari“, malenu kreditnu karticu sa sumom od dva-tri miliončića, malu firmu u vlasništvu i nekoliko malih brilijantskih kamenčića... Jer život čine male stvari... Srećna Nova 2013. godina!

- Želim ti: lepotu u januaru, ljubav u februaru, mir u martu, bezbrižnost u aprilu, zabavu u maju, uživanje od juna do novembra, sreću u decembru… Ukratko - želim ti srećnu i prelepu 2013!!!

- Želim ti okeane zdravlja, mora sreće i ljubavi, jezera uspeha, reke novca - i nijednu kap tuge i bola.

- Sve nevolje, patnje, borbu i slabosti ostavi za sobom. Počni od ovog sekunda da očekuješ bolje, život je kratak, ne boj se nikoga, budi hrabar i voli, jer vredimo baš onoliko koliko znamo da volimo. Od sveg srca ti želim sve najbolje u Novoj 2013. godini!

- Ako te je ove godine zadesila neka od ovih stvari: ostavila te žena (muž), deca te se odrekla, šef ti dao otkaz, izbacili te iz stana, ukinuli ti kredit, uzeli ti kola – nemoj pasti u očaj. Nova godina daje ti još jednu šansu. Sve najlepše u 2013-oj!

- Ako budeš videla čoveka u crvenom kako te trpa u vreću - nemoj se uplašiti. To samo Deda Mraz ispunjava moju novogodišnju želju!

- Srreeććnnaa Nnoovvaa ggooddiinnaa! Ps. Izvini, popio (la) sam malo više, pa sve vidim duplo….

(S media)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.