NOVOGODIŠNJE ŽELJE OSNOVACA „3. OKTOBRA“

Izvor: MC Bor, 28.Dec.2011, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVOGODIŠNJE ŽELJE OSNOVACA „3. OKTOBRA“

Bor, 28. decembar

Autor: Saša Čorboloković
U susret novogodišnjim praznicima učenici nižih razreda  borske OŠ „3. oktobar“ su zajedno sa svojim učiteljima: Snežanom Kovačević, Milicom Stojadinović, Sanjom Marinković, Dejanom Boranović-Marinković, Vojislavom Veljković, Jasminom Antanasković, Danijelom Sokočanin i Jelenom Vukić pripremili svečanu priredbu „Novogodišnje >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << želje“ u holu škole. Talenat, perfekcionizam i timski pristup su reči koje najbolje opisuju pripremljeni program. Učenici su pokazali svoje zavidno umeće u glumi, igri i pesmi, a  posebnu čar priredbe dali su novogodišnji kostimi posebno izrađeni za ovu priliku.
Osim priredbe, svi posetioci su mogli da pogledaju i kupe neku novogodišnju čestitku, kapu, ukras, koji su nastajali  tokom decembra na časovima likovne kulture i izbornih predmeta. Sudeći po reakcijama prisutnih, po zadovoljnim licima samih učesnika,  mnogobrojnim izrečenim komplimentima na račun učitelja, svi imaju razloga da budu zadovoljni. Podsticanje i pravilno usmeravanje dece da svoje stvaralačke sposobnosti na pravi način ispolje našlo je svoju potvrdu i valjan dokaz ove večeri. Reklo bi se da  oni koji vole svoj posao znaju, mogu i uvek nešto pozitivni i lepo urade. Drugi pak traže idealne uslove koje nikad neće imati, a i da ih imaju ko zna da li bi se latili posla! Lepo je, i za poštovanje, što još uvek postojei traju  jakih, uporni i kreativni prosvetni radnici koji i u nemogućem pronalaze moguće, kojima ne manjka motivisanost jer je pronalaze u radu sa decom.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na MC Bor...






Povezane vesti

Predstava, izložba i vašar u O.Š. "Treći oktobar" u Boru

Izvor: TimockeVesti.net, 28.Dec.2011

BOR U susret novogodišnjim praznicima u osnovnoj školi "3. oktobar" u Boru  izvedena je predstava koju su u saradnji sa učiteljima i nastavnicima pripremili učenici ove škole. Uz predstavu organizovana je i prodajna izložba novogodišnjih čestitki, kapa, ukrasa i drugih radova koje su napravili...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.