NLB: Zvezda čeka Nimburk (20h)

Izvor: B92, 04.Jan.2011, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NLB: Zvezda čeka Nimburk (20h)

Košarkaši Crvene zveze u sredu od 20 časova dočekuju češki Nimburk u okviru 14. kola regionalne NLB lige.

To će biti prvi meč za "crveno-bele" u Novoj 2011. godini i trener ekipe sa Malog Kalemegdana Mihailo Uvalin istakao je da je pred njegovim izabranicima teška utakmica.

"Posle kratke pauze, ulazimo u ritam koji će nas u januaru ugurati u raspored teških i napornih utakmica, kao što je uostalom i cela liga", rekao je Uvalin.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Već prva ekipa koja nas čeka je jedan veoma respektabilan protivnik, čija pozicija na tabeli uopšte ne pokazuje njihov kvalitet. Mislim da je u ovom trenutku u ekipi Nimburka došlo do određenog pada koncentracije i velikog premora usled čestih putovanja, kako u NLB ligi tako i u Evrokupu. Ekipa Nimburka ima individualnih i timskih kvaliteta, i ako ne pružimo više od maksimuma, nemamo šta da tražimo u ovom meču. Drugu opciju nemamo, nego da idemo na pobedu kao i svaki put do sada. Daćemo sve od sebe da to i ostvarimo", izjavio je Uvalin.

Mladi plejmeker crveno belih Nemanja Nedović je pozvao navijače da dođu u što većem broju na meč, za koji će biti slobodan ulaz na tribine.

"U prvom duelu protiv ekipe Nimburka, oni su prilično lako došli do pobede. Sada je situacija drugačija i mi polako ulazimo u pravi ritam. Takođe, i ja bih iskoristio ovu priliku da pozovem sve naše navijače i nadam se da uz njihovu podršku, pobeda neće izostati", istakao je Nedović.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.