Može na crtu mlađim koleginicama: Folkerka ima noge za desetku!

Izvor: Poznati.info, 13.Dec.2012, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može na crtu mlađim koleginicama: Folkerka ima noge za desetku!

Pevačica nikada atraktivnije nije izgledala.

Dugo je nije bilo u javnom životu, ali sada kada se pojavila imala je šta i da pokaže.

Folk pevačica Suzana Jovanovićse na snimanju novogodišnje emisije „Grand šou“ pojavila u belom kompletu, koji je odlično istakao savršenu figuru poznate plavuše. Najviše pažnje su sigurno privukle neverovatno zgodne noge fokerke, koje zaslužuju čistu desteku.

Na direktora „Grand produkcije“Sašu Popovića mnogi pripadnici jačeg pola su sigurno ljubomorni kada pogledaju koji biser je njegova supruga.

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Folkerka grudi okitila dijamantima: Ipak, nije bezbedno prilaziti joj, ima "opasnog" muža! (FOTO)

Izvor: S media, 13.Dec.2012

Pokazala je da može na crtu mlađim koleginicama. ..Suzana Jovanović izgleda sve bolje. Na snimanju novogodišnje emisije, pojavila se u beloj haljini koja je u predelu grudi ukrašena dijamantima. Osmeh na njenom licu govorio je kako joj samopouzdanja ne manjka, a i zašto bi, kada izgleda sjajno...Ali...

Nastavak na S media...

Nisu slučajno osigurane: Na njene noge niko ne ostaje ravnodušan! (FOTO)

Izvor: S media, 13.Dec.2012

Pogled na njene butine ostavlja bez daha pripadnike jačeg pola. ..Snežana Babić Sneki je odavno pregazila četvrtu deceniju života, ali i dan danas može da se ponosi svojom linijom kao i pre dvadeset godina. Pevačica je na snimanju novogodišnje emisije „Grand šou“ obukla kratku crnu haljinu...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.