Moto GP: Svi jure Markesa

Izvor: B92, 20.Mar.2014, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moto GP: Svi jure Markesa

Tradicionalno, Velika nagrada Katara označava početak nove sezone Moto GP šampionata, a ove godine titulu u najjačoj klasi brani Mark Markes.

Mladi Španac je prošle sezone postao najmlađi šampion u istoriji kraljevske klase, a iako u ovogodišnji šampionat ne ulazi 100 odsto spreman, zbog loma noge, sigurno je glavni favorit za novu titulu...

Markes se, bez sumnje, smatra glavnim favoritom za novu titulu, pošto je prošle godine pokazao da za njega nema prepreka, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << takođe se i ničega ne plaši. Kakvu sezonu je 21-godišnji vozač Repsol Honde imao iza sebe dovoljno govori podatak da je na 18 trka ostvario šest trijumfa, još deset puta je bio na podijumu, imao je jedno odustajanje i sa jedne trke je diskvalifikovan.

Na kraju je za četiri boda pobedio Horhea Lorenca na Jamahi, a bez sumnje njihova borba će se nastaviti i tokom ove sezone. U borbu za titulu sigurno će biti uključene i njihove timske kolege Dani Pedrosa i Valentino Rosi.

Kompletnu najavu Moto GP sezone pročitajte u našoj rubrici 'Teme'.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Moto GP: Svi jure Markesa

Izvor: B92, 20.Mar.2014

Tradicionalno, Velika nagrada Katara označava početak nove sezone Moto GP šampionata, a ove godine titulu u najjačoj klasi brani Mark Markes...Mladi Španac je prošle sezone postao najmlađi šampion u istoriji kraljevske klase, a iako u ovogodišnji šampionat ne ulazi 100 odsto spreman, zbog loma...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.