Microsoft ubrzava izdavanje Windowsa

Izvor: ITsvet.com, 24.Apr.2014, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Microsoft ubrzava izdavanje Windowsa

Pre samo godinu dana zvaničnici kompanije Microsoft su govorili o značajno unapređenom ciklusu izdavanja Windows operativnog sistema. Umesto izdavanja nove verzije Windowsa svakih 2.5 do 3 godine, tim je sada mnogo bliže godišnjem rasporedu izdavanja. Međutim, OSG grupa pri kompaniji Microsoft koja je osnovana pre devet meseci sada želi da izdavanje nove verzije Windowsa bude mnogo brže nego što je bilo. Naime, pojedini izvori tvrde da će se Update 2 za Windows 8.1 da se pojavi već u septembru. Novi update bi mogao da uključi verziju novog Start menija koji je MS prikazao tokom Build 2014. konferencije.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Windows 8 skup kineskoj vladi

Izvor: ITsvet.com, 25.Apr.2014, 11:33

Za mnoge ljude u korporativnom svetu nema pravog razloga niti potrebe da izvrše upgrade sa 14 godina starog Windows XP operativnog sistema na modernije verzije kao što su Windows 7 ili Windows 8. Jedan od poslednjih takvih primera došao je od kineske vlade koja ne želi da odustane od Windowsa XP....

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.