Mertezaker i Rosicki produžili ugovore sa Arsenalom

Izvor: Vesti-online.com, 04.Mar.2014, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mertezaker i Rosicki produžili ugovore sa Arsenalom

Fudbaleri Arsenala Per Mertezaker i Tomaš Rosicki potpisali su nove ugovore, objavio je danas engleski klub.

Uživa u Londonu: Per Mertezaker  

Arsenal nije saopštio dužinu ugovora, a trener Arsen Venger rekao je da su obojica odlučili da još dugo ostanu u klubu. Mertezaker je u Arsenal došao u avgustu 2011. godine iz Verder Bremena, a Rosicki igra osmu sezonu za londonsku ekipu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />Rosicki, kapiten reprezentacije Češke, rekao je da je ostao u Arsenalu kako bi osvojio šampionsku titulu.

"Želim da osvojim Premijer ligu. To je moj veliki cilj i učiniću sve da to postignem", naveo je Rosicki.

 

Arsenal će ove sezone pokušati da osvoji prvu titulu šampiona Engleske još od 2004. godine. Ekipa posle 28 kola ima 59 bodova, četiri manje od vodećeg Čelzija.

 
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mertezaker i Rosicki produžili ugovore sa Arsenalom

Izvor: Dzungla.org, 04.Mar.2014

Fudbaleri Arsenala Per Mertezaker i Tomaš Rosicki potpisali su nove ugovore, objavio je danas engleski klub. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.