Matić pobednik Novogodišnjeg kupa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jan.2010, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić pobednik Novogodišnjeg kupa

NOVI SAD - Biciklista novosadskog Fanatika Branislav Matić prvi je u Srbiji pobedio u novoj sezoni. On je trijumfovao u prvom, od tri, takmičenja za "Novogodišnji kup BS Novog Sada" u ciklo krosu, koji je održan na Sunčanom keju u Studentskom parku u Novom Sadu.

Na tom nadmetanju učestvovali su takmičari iz apatinskog Asa, kragujevačkog Radničkog i tri novosadska kluba Fanatika, Vojvodine i Elita.

Matić >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je stazu od 10 kilometra prešao za 33,30 minuta vozeći prosečno 17,9 km na čas. Drugo mesto pripalo je Stevi Klisuriću iz apatinskog kluba As u vremenu 33,43 minuta, dok je treći bio Dimitrije Dolag iz novosadskog Elita sa 33,50 minuta.

"Najvažnije je da smo nastavili tradiciju novogodišnjeg okupljanja biciklista u Studentskom parku", rekao je direktor ciklo krosa Nebojša Subić. "Nadamo se i boljem vremenu u narednim trkama, iako je i, pored snega, i u ovoj bilo borbeno, a prosek pobednika svedoči o zahtevnoj stazi".

Druga dva takmičenja "Novogodišnjeg kupa“ održaće se 10. i 17. januara, a najuspešniji u tri trke odrediće se na osnovu osvojenih bodova za plasmane u svakoj trci .

Šampionat Srbije u ciklo krosu održaće se 24. januara u Kraljevu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.