Marš za bebe u Ulici otvorenog srca

Izvor: RTS, 01.Jan.2012, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marš za bebe u Ulici otvorenog srca

Beograđani i gosti glavnog grada započeli tradicionalno obeležanje početka Nove godine šetnjom Svetogorskom ulicom -"Ulicom otvorenog srca", koja je ove godine posvećena bebama.

Beograđani i gosti iz zemlje i inostranstva obeležavaju početak 2012. godine u Beogradu šetnjom kroz Svetogorsku - "Ulicu otvorenog srca".

Više hiljada ljudi okupilo se u centru grada gde je počela tradicionalna >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << manifestacija u okviru koje će biti organizovana i humanitarna akcija "Marš za bebe".

Od Takovske pa sve do Makedonske raznovrsni ulični animatori, artisti, zabavljači, muzičari i glumci zabavljaju sve one koji su odlučili da prvi dan u novoj godini provedu na takav način.

Osnovno obeležje ovogodišnje manifestacije jesu crvene portikle, a prihod od prodaje portikli i drugih suvenira biće iskorišćen za kupovinu opreme koja je potrebna najmlađima.

U glavnom umetničkom programu, na Pjaceti Ateljea 212, učestvovaće pevači i glumci Dejan Cukić, Gorica Popović, Ivan Jeftović i Dušica Novaković, duvački i gudački orkestri, a biće organizovani ulično pozorište, lutkarska predstava, cirkus i druženja sa animatorima i mađioničarima.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.