MTV VMA 2012: Rijana je pobednica večeri

Izvor: Vesti-online.com, 07.Sep.2012, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MTV VMA 2012: Rijana je pobednica večeri

2012 MTV Video Music Awards dodela održana je 06. septembra u Los Anđelesu. Veče je proteklo u znaku noviteta - nove pesme premijerno su izveli Tejlor Svift, Ališa Kiz, Pink, Grin dej i Lil Vejn, dok su Van Direkšn, Frenk Oušn, Tu Čejnz i Kelvin Haris imali svoj debi nastup na VMA pozornici.

Zvezda dodele MTV VMA nagrada: Rijana

 

Glavnu nagradu večeri za Najbolji spot godine, osvojila je Rijana za We Found Love, koja je i otvorila šou vrelim izvođenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pesme Cockiness (Love It) sa A$AP Rocky-jem. Nakon toga se bina pretvorila u veliku žurku i popularna Rhi-Rhi je sa publikom otpevala pobednički hit We Found Love sa popularnim producentom Kelvinom Harisom, koji je i sam osvojio nagradu za Best Electronic Dance Music Video.

 

 

SPISAK POBEDNIKA NA 2012 MTV VIDEO MUSIC AWARDS

 

Best Pop Video - One Direction What Makes You Beautiful

Best Male Video - Chris Brown Turn Up The Music

Best Rock Video - Coldplay Paradise

Best Hip Hop Video - Drake feat. Lil Wayne HYFR

Best Female Video - Nicki Minaj Starships

Best New Artist - One Direction What Makes You Beautiful

Best Video With a Message - Demi Lovato Skyscraper

Best Electronic Dance Music Video - Calvin Harris Feel So Close

Most Share-Worthy Video - One Direction What Makes You Beautiful

Best Art Direction - Katy Perry Wide Awake

Best Choreography - Chris Brown Turn Up The Music

Best Cinematography - M.I.A. Bad Girls

Best Editing - Beyonce Countdown

Best Visual Effects - Skrillex First Of The Year (Equinox)

Best Direction - M.I.A. Bad Girls

Video of the Year - Rihanna feat. Calvin Harris We Found Love

 

Ukoliko ste propustili direktan prenos, pogledajte najzanimljivije momente sa crvenog tepiha i same dodele u specijalnim emisijama Pre-Show i MTV Video Music Awards: Directors Cut u petak, 7. septembra, u 22:00 i reprizno u sledećim terminima:

sreda u 17:20

subota u 12:10 i 19:40

nedelja u 12:10 i 23:10

ponedeljak u 21:30

utorak 15:20

sreda u ponoć

četvrtak u 17:20

petak u 23:00

Kris Braun je osvojio dve nagrade za Najbolji spot muškog izvođača i Najbolju koreografiju za spot Turn up the Music, dok je M.I.A. osvojila priznanja za Najbolju režiju i Najbolju kameru za Bad Girls.

 

Nicki Minaž je imala Najbolji spot ženskog izvođača, Drake i Lil Wayne su odneli nagradu za Najbolji Hip Hop spot, Coldplay su ove godine imali Najbolji rock video, dok je Demi Lovato osvojila nagradu za Najbolji spot sa porukom.

 

Pošto se istovremeno održavala i konvencija Demokratske stranke, povodom predstojećih predsedničkih izbora, voditelj ceremonije dodele Kevin Hart je predstavljen kao budući predsednik Amerike. U svom uvodnom skeču, Hart je potkačio glumicu Kristen Stjuart, koja se nije pojavila na dodeli, aludirajući na njeno neverstvo. Ali i prinova Snookie i priznanje Franka Oceana su bili teme njegovog uvodnog govora.

 

Pink je započela zabavu leteći na trapeze dok je pevala hit Blow Me (One Last Kiss), dok je mlada R&B zvezda Frank Ocean imao svoj debi nastup. On se odlučio za intimno, akustično izvođenje pesme Thinking Of You sa njegovog prvog albuma.

 

Zvezde večeri bili su momci iz benda One Direction, koji su osvojili čak tri Moonmen statue, i to za Najboljeg novog izvođača, Najbolji pop spot i za Najviše share-ovan spot na društvenim mrežama.

 

Nezaboravne nastupe priredila je i Ališa Kiz, koja je izvela novi singl Girl on Fire, a, kao iznenađenje, pridružila joj se Nicki Minaž i u društvu američke gimnastičarke Gabby Douglas, koja je pokazala neverovatne akrobacije na bini.

 

 

Ovo magično veče muzike i komedije zatvorila je Tejlor Svift sa duhovitim nastupom novog hit single We Are Never Ever Getting Back Together.

 

 

Prezenteri na 2012 MTV Video Music Awards su bili Keti Peri, Ema Votson, Mek Miler, Fierce Five, The Wanted, Wiz Khalifa, Demi Lovato, Majli Sajrus, Andy Samberg, Rashida Jones, 2 Chainz, Ke$ha, Tyler the Creator, Rita Ora, Dwight Howard, Rebel Wilson, Zoe Saldana i Psy.


Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.