MISSY ELLIOTT OBJAVILA DVA NOVA SINGLA (VIDEO)

Blog: PartyClips.net, 04.Sep.2012, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISSY ELLIOTT OBJAVILA DVA NOVA SINGLA (VIDEO)

Missy Elliott objavila je dva nova singla juče, tačnije 3. septembra, objavio je Timbaland na svom tviter profilu. Njen poslednji album „The Cookbook“ je izašao 2005. godine a na ovom „Block Party“ radi još od 2008.godine.

U zadnjih nekoliko godina pojavljivala se kao gost u spotovima i u pesmama sa Katy Perry i J Cole. Njen dugogodišnji saradnik, Timbaland, je rekao da je povratak Missy Elliott sada sasvim siguran.
Missy se ovog proleća (2012) >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << pridružila Timbelandu na njegovom nastupu u New Yorku (video u nastavku) gde su izveli obe numere „9th Inning“  i „Triple Threat“.
Takođe, njih dvoje su demantovali glasine da rade na posthumnim albumima Aaliyahe, gde je 25 avgusta obeleženo 11 godina od pevačicine smrti koja je nastradala u avionskoj nesreći na Bahamima.

Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.