MILKA CANIC Ovo su moje novogodisnje zelje

Izvor: medio.rs, 31.Dec.2014, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILKA CANIC Ovo su moje novogodisnje zelje

Više od 20 godina na TV kanalima pratimo porodični kviz "Slagalica", a mnogima je prva asocijacija na njega upravo Milka Canić

Na snimanju novogodišnjeg izdanja ovog kviza, supervizorka je poželela lepoj voditeljki Kristini da krene stopama svoje koleginice Marije, koja je rodila drugo dete ove godine, devojčicu Rosu.

"Ekipa "Slagalice" je složna porodica u kojoj svaki član profesionalno i sa ljubavlju obavlja svoje zadatke. Učestvujemo i u rođenju, i u bolesti, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << radosti, tugama, u svemu što se oko nas dešava. Marija je već mama, očekujemo od Kristine nešto slično u najskorije vreme i u tome je podržava cela ekipa", kaže Milka.

Ona ističe da se "Slagalica" uvek ponosila svojim voditeljkama, ali Kristina i Marija su u samom vrhu.

"Prave devojke uvek dođu na pravo mesto", priča supervizor kviza i dodaje da se uspeh "Slagalice" krije u jednostavnosti i u duši koju ovaj kviz ima.

"Emisija traje 21 godinu, a to je najveći pokazatelj uspeha", rekla je Milka.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.