MARKO NIKOLIĆ NAPUSTIO RAD

Izvor: Kurir, 23.Maj.2011, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO NIKOLIĆ NAPUSTIO RAD

BEOGRAD - Trener fudbalskog kluba Rad Marko Nikolić podneo je ostavku na tu funkciju, samo dva dana pošto je sa "građevinarima" izborio plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

"Ponosan sam na sve što sam uradio u prethodne tri godine, a posebno na činjenicu da će Rad posle 25 godina ponovo igrati u Evropi. Smatram da sam dostigao vrhunac u klubu kakav je Rad i želim nove izazove u karijeri", saopštio je Nikolić.

Nezvanično, glavni razlog za ostavku su kritike koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je na račun stručnog štaba posle poraza od Jagodine minulog vikenda (4:2) uputio finansijer Ranko Stojić, kao i izrečena kazna od 2.000 evra.

Ostavku je još u subotu podneo i Nikolićev prvi asistent Vladimir Radenković, pa je i odlazak dosadašnjeg šefa stručnog štaba očekivan.

Današnji prepodnevni trening vodio je Ranko Stojić lično, a uskoro će biti saopšteno ime novog trenera.
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Jagodina

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.