MAĐO PRODUŽIO UGOVOR SA NAPOLIJEM

Izvor: Kurir, 04.Jan.2012, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAĐO PRODUŽIO UGOVOR SA NAPOLIJEM

NAPOLI - Italijanski fudbalski reprezentativac Kristijan Mađo produžio je ugovor sa Napolijem do kraja sezone 2014/15. Predsednik Napolija Aurelio De Laurentis saopštio je i da je klub registrovao transfer Eduarda Vargasa iz čileanskog Universidada

NAPOLI - Italijanski fudbalski reprezentativac Kristijan Mađo produžio je ugovor sa Napolijem do kraja sezone 2014/15. Predsednik Napolija Aurelio De Laurentis saopštio je i da je klub registrovao transfer Eduarda >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Vargasa iz čileanskog Universidada, kao i da se nada da će južnoamerički centarfor moći da debituje za klub u kupu, sledeće nedelje protiv Čezene.

"Ovo su prva dva transfera u novoj godini, a uskoro ćemo objaviti obnavljanje ugovora i za (napadača Mareka) Hamšika", navodi se u De Laurentisovom saopštenju.

Napoliju je ovo prva sezona u elitnom evropskom klupskom takmičenju još od kada je sa Maradonom bio šampion Italije, 1987. i 1990. godine. Napoli će u drugoj rundi Lige šampiona igrati protiv Čelsija..
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.