Loznica: Skromni novogodišnji ukrasi

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 16.Dec.2010, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loznica: Skromni novogodišnji ukrasi

LOZNICA - Novogodišnje ukrašavanje centralnog dela Loznice završeno je prema odluci lokalne samouprave da to, u skladu sa opštim prilikama, bude krajnje štedljivo, što je naišlo na podršku Loznična.

Direktor Javnog preduzeća ''Grad'' Zoran Tomić tim povodom je rekao da je obaveza izvođača radova, čija je ponuda bila najpovoljnija na tenderu, da postavi, a sredinom januara ukloni novogodišnje ukrase, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << uz popravku postojećih, bez nabavke novih.

Prema njegovim rečima, za novogodišnje ukrašavanje najužeg centra Loznice, kojim su obuhvaćeni Trg Vuka Karadzića i ulice Jovana Cvijića, Vlade Zečevića i Nikole Pašića, planirano je oko 290.000 dinara.

Budići da se pribegava štednji u što većoj meri i gde god je to moguće, očekujemo da iznos za novogodišnje ukrašavanje Loznice bude manji od planiranog, smatra Tomić.

U izjavama Loznična preovlađuje podrška novogodišnjem ukrašavanju grada kao izraz optimizma, uprkos teškoćama.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.