Linx Aviation pustio u rad svoj FNPT II proceduralni simulator

Izvor: TangoSix.rs, 15.Jan.2015, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Linx Aviation pustio u rad svoj FNPT II proceduralni simulator

BEOGRAD – Beogradski Linx Aviation nedavno je pustio u rad svoj FNPT II simulator. Prvi su uveli distance learning za ATPL teoriju uz selidbu u nove modernije prostorije na Bežanijskoj kosi. Juče smo ih posetili.  
 

 
 
Beogradski Lynx Aviation je trenutno najbrže rasteći privatni ATO (Approved Training Organization) u Srbiji. Prekopreko 50 odškolovanih polaznika ove godine završilo je neki modul obuke za PPL, CPL i ATPL ovlašćenja >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << a Tango Six portal ih je juče posetio u novim prostorijama na Bežanijskoj kosi (Partizanske avijacije broj 4/2) u Merkurovoj poslovnoj zgradi.
 

 
Najbitnija novina je dolazak Elite Evolution 923 MCC FNPT II proceduralnog simulatora koji jedini u Srbiji poseduje opciju promene panela što mu omogućava simuliranje tri letelice: Cesne 172, Pajper Seneke 3 i King Aira 200.
 

 

 
Takođe, Linx je prva škola letenja u Srbiji koja je uvela Nordian Distance Learning kurs za ATPL teoriju. Polaznici ovog ATO-a će na taj način moći da prate nastavu, savlađuju predmete i imaju pristup celokupnoj literaturi preko Interneta što pojeftinjuje kurs koji tako zahteva samo 10 časova provedenih u učionici.
 

 
Kako su nam rekli u Linxu, do sada se 10 njihovih polaznika uspelo da pronađe zaposlenje u  avio-kompanijama a nadaju se daljem rastu broja upisa budući da je ekspanzijom Er Srbije domaće pilotsko tržište doživelo preporod.
Za više informacija Linx poziva zainteresovane da se jave na brojeve telefona +381 65 355 36 64 ili +381 65 660 60 91.
 
 
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.