Kupite sebi dan sa  Hjuom Džekmenom ili  princom Vilijamom

Izvor: Blic, 12.Dec.2010, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupite sebi dan sa Hjuom Džekmenom ili princom Vilijamom

Ako imate novac, sasvim je moguće da večerate sa prvom holivudskom postavom. Sajt www.charitybuzz.com se bavi humanitarnim aukcijama na kojima možete da licitirate za večeru sa Kevinom Spejsijem, sporednu ulogu u najnovijem nastavku filma “Sumrak” ili Novu godinu sa Ašerom.

Vežbajte sa Hjuom Džekmenom dok se sprema za novog "X-Mena”

Sat vremena vežbanja sa Hjuom Džekmenom u privatnoj teretani na Mehnetnu trenutno košta 2.472 dolara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Tokom vežbanja će vam pomagati Džekmenov lični fitnes trener Don Skot, koji je poznatog glumca doveo u formu i za prvi deo "X-Mena”. Kada se dovoljno oznojite kući ponesite plan ishrane upotpunjen savetima za vežbanje. Novac od ove aukcije ide u organizaciju "Global Poverty Project”.

Trenutna ponuda: 2.472 dolara

Kraj aukcije: 15. decembar

Upoznajte princa Vilijama na polo kupu

Paket za dve osobe uključuje doček sa šampanjcem, ulaz na polo meč, ulaz na prezentaciju i upoznavanje sa članovima kraljevske porodice.

Prethodnih godina i princ Vilijam i Hari su učestvovali u mečevima, a očekuje se da tako bude i 2011. Pobednik i gost će biti podvrgnuti bezbednosnoj proveri.

Trenutna ponuda: 16.000 dolara

Kraj aukcije: 15. decembar

Čas tenisa kod Džona Mekenroa

Ukoliko imate dovoljno novca, možete dobiti jedan čas tenisa za sebe i još jednog prijatelja kod Džona Mekenroa.

Čas će biti održan u Njujorku, na terenima gde se igra US Open, a cena koju morate da dostignete je 5.750 dolara, koliko je do sada ponuđeno za trening sa teniskom legendom.

Trenutna ponuda: 5.750 dolara

Kraj aukcije: 20. decembar

Večera sa Majklom Murom

Sa svoja tri prijatelja večerajte sa najpoznatijim svetskim režiserom dokumentarne forme Majklom Murom.

Sakupljena sredstva Majkl poklanja udruženju "Veterani Iraka protiv rata”. O lokaciji i tačnom vremenu večere pobednik će se naknadno dogovoriti sa organizatorom.

Trenutna ponuda: 5.250 dolara

Kraj aukcije: 21. decembar

Nova godina sa Ašerom u Majamiju

Proslavite Novu godinu kao Ašerov VIP gost na koncertu u Majamiju.

Dobijate dve karte u prvim redovima ispred bine, upoznavanje sa Ašerom, slikanje, odvojen VIP ulaz na koncert, prolaz u bekstejdž i poklon korpu.

Trenutna ponuda: 1.800 dolara

Kraj ponude: 15. decembar

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.