Kratke svečane frizure

Izvor: Dzungla.org, 16.Dec.2012, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kratke svečane frizure

Nisu vam neophodne lokne ili šnalice. I veoma kratka kosa može da deluje glamurozno i ženstveno

ŽENE i devojke koje vole kratke frizure obično pred novogodišnje praznike pomalo zažale što nemaju dugu kosu, jer bi tako imale više mogućnosti da naprave svečaniju kreaciju na svojoj glavi.
Ali, nema potrebe za žaljenjem.
Nisu vam neophodne lokne ili šnalice. I veoma kratka kosa može da deluje glamurozno i ženstveno.
Možete da joj dodate volumen, >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << da se poigrate šiškama, da je zaližete, razbarušite, poneki pramen da obojite sprejom u jarku boju…
Čak i na kratkoj kosi možete da napravite talase kakvi su se nosili dvadesetih godina prošlog veka, a ove sezone su ponovo moderni, i da izgledate elegantno i seksepilno.
Talase je moguće napraviti samo uz pomoć češlja i prstiju, ali na tek opranoj i poluvlažnoj kosi. Stavite na nju malo gela, napravite razdeljak i češljem formirajte talase. Naravno, za kraj je neophodan lak za kosu.
(Izvor: Novosti)
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.