Kome će crna zmija doneti sreću u Novoj godini?

Izvor: Vostok.rs, 01.Jan.2013, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kome će crna zmija doneti sreću u Novoj godini?

01.01.2013. -

Godina 2013. biće uspešna za one koji se bave intelektualnim poslom. Najbolji astrolozi su napravili prognoze specijalno za „Glas Rusije“.

U godini koja dolazi vladaće hladna proračunatost. Uspeh će pratiti one koji ne rizikuju i proračunavaju sve do najsitnijih detalja. Astrolozi preporučuju da budete pažljiviji prema ličnom budžetu i da po mogućstvu smanjite troškove. „Domaćica“ sledeće godine, Zmija ne voli one koji puno troše. Zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << sreću obećavaju onima koji imaju ozbiljan stav u ljubavnim pitanjima. Godina 2013. boće dobra godina za sklapanje brakova i osnivanje ozbiljnih veza. Zvezde će biti posebno naklonjene predstavnicima vazdušnih znakova. Vage, vodolije i blizanci će rešiti sve svoje probleme, sreća će ih svuda pratiti, predviđa astrolog Aljona Adler.

- Vage će sledeće godine biti potpuno u redu. Prošle godine su morale da se naporno trude, a sada će ubirati plodove svog rada. Blizancima će se konačno završiti period nedaća. Uspeće da dobro zarade i da ostvare neka korisna poznanstva. Vodolije će dobiti puno kreativnih ideja. A da ih uspešno realizuju omogućiće im njihove sposobnosti organizatora i lidera.

Rakove, ribe i škorpije u 2013. očekuju promene. Imaju šansu da iz osnova promene svoj život, kaže astrolog Viktor Istomin.

- Za rakove srećna godina bi mogla biti obeležena promenom posla ili ljubavne veze. Škorpije početkom godine očekuju svakodnevni poslovi. Trebalo bi da budu spremne za birokratske poteškoće koje će uspešno savladati. Ribe će se u svom radu oslanjati na prijatelje i partnere. U drugoj polovini godine očekuju ih veliki troškovi, možda kupovina nepokretnosti ili selidba.

Promene neće zaobići ni znake Zemlje. Ali za bikove, jarce i device one će uglavnom biti pozitivne, ubeđena je Aljona Adler.

- Godina 2013. bikovima će doneti promene u privatnom životu. U aprilu i maju pružiće im se prilika da svoj život promene nabolje. Za device problemi u vezi postaće manje bitni. Okolnosti će biti takve da će se predstavnicima tog znaka pružiti šansa da poboljšaju svoje materijalno stanje i položaj u društvu. Jarci će sledeće godine imati ozbiljniji stav prema svom životu. Najsrećniji će biti oni koji rade u obrazovanju, građevinarstvu i biznisu.

Lavovi, strelci i ovnovi u godini koja dolazi očekuje puno iznenađenja: nova poznanstva i nove mogućnosti. Da bi postigli uspeh moraće da se ne plaše okolnosti i da budu odlučni, kaže astrolog Tamara Judina.

- Za lavove 2013. biće srećna godina. Postaće popularniji i poštovaniji. Ojačaće njihova sposobnost da utiču na ljude. Lavovi će moći da to iskoriste da bi proširili svoja ovlašćenja ili da bi napredovali u karijeri. Ovnovi će morati da stalno budu u tonusu i da budu spremni za nepredvidljiv razvoj situacija. Za strelce ključna reč godine je „neočekivano“. Mogli bi od sudbine dobiti poklon ili dobit tamo gde ih uopšte ne očekuju. Ne treba se plašiti da izražavate svoje ideje. To je godina koja je naklonjena ljudima sa stvaralačkim potencijalom.

Sve u svemu sledeća godina će biti puno manje potresna u odnosu na 2012. Svet će početi da izlazi iz ekonomske krize. Zvezde kažu da bi se na političkoj pozornici u Rusiji mogle pojaviti nove uticajne ličnosti, kaže Viktor Istomin.

- U našoj zemlji na političkoj pozornici će se pojaviti novi akteri. Doći će do neočekivanih događaja na području finansija. Kriza je počela još 2008, ali od tada nisu učinjeni nikakvi realni koraci za njeno rešavanje. Zato će narednih godina biti uvedena jedinstvena svetska valuta. To je jedina novina koja bi čovečanstvu mogla pružiti izlaz iz situacije u kojoj se nalazi.

Prema kineskom horoskopu 2013. godina je godina crne vodene Zmije. Ona će doneti veliki broj pametnih i pravednih odluka, ali i sreću svim znakovima koji rade u intelektualnoj sferi, sigurni su astrolozi. Zmija ćezameniti vodenog Zmaja 10. februara.

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti    
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.