Keziah Jones u Letnjem Bitefu

Izvor: NaDlanu.com, 22.Jul.2013, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keziah Jones u Letnjem Bitefu

Harizmatični pevač i gitarista poreklom iz Nigerije, Keziah Jones, se ovog leta vraća u Beograd, kao što je pre tačno pet godina i obećao. Slušajte ga u petak 26. jula od 21.30 u Letnjem Bitefu!

Koncert i after party koji je održao 2008. godine se i dan danas prepričava i spominje isključivo kao klupski događaj decenije. Ovaj put, Keziah dolazi u pratnji novog polu- akustičnog sastava i ne očekujemo ništa manje od spaktakla za pamćenje i nova prepričavanja.Svojom neobičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << tehnikom sviranja, pevač, tekstopisac, kompozitor i gitarista, stvorio je unikatni stil i žanr, koji sam naziva "blufunk". Prisustvo Kezajinom koncertu je imperativ za muzičare i ljubitelje muzike i kao što su neki već komentarisali, lektira za ovo leto.Evo kakav je bio after party 2008. godine Cene karata: Gornji deo 1500Donji deo 1000Karte se mogu kupiti svaki dan u Summer Stage BitefArtCafe klubu, Kalemegdan, teniski tereni, od 10-22h! Najbolji provod u gradu,na najlepšem mestu u gradu!Znate gde je dobro!Mi smo VašBitefArtCafeInfo / reserve063.594.294063.594.054011.3229.822Web: www.bitefartcafe.rshttp://www.facebook.com/bitefhttps://twitter.com/BitefArtCafe
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Keziah Jones u Bitef Art Cafeu

Izvor: Danas, 22.Jul.2013

Harizmatični pevač i gitarista poreklom iz Nigerije, Keziah Jones (pravo ime mu je Olufemi Sanyaolu), ovog leta se vraća u Beograd, kao što je pre tačno pet godina i obećao, i nastupiće u petak, 26. jula, od 21.30 u Bitef Art Cafeu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.