KURIR BAR

Izvor: Kurir, 20.Maj.2011, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KURIR BAR

Muzej kinoteke: Fešn film festival

U okviru šeste godine postojanja, časopis El od 20. do 22. maja u Muzeju jugoslovenske kinoteke organizuje Fešn film festival. Tokom tri dana festivala biće prikazano sedam filmova koji su na različite načine povezani sa modom, bilo da se bave dizajnerima i modelima ili su uveli nove modne trendove, pa do onih za koje su kostime radili svetski poznati modni kreatori. Festival će zatvoriti domaći film „Ljubav i moda“, uz prisustvo glavne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << glumice Bebe Lončar.

Srbija dens tjuning: Zabava na najvišem nivou

Srbija dens tjuning je serijal žurki koje će se dešavati u toku 2011. godine. Koncept događaja zasnovan je na nastupima domaćih di-džejeva iz sfere elektronske muzike. Sve događaje pratiće vrhunska produkcija sačinjena od najboljih zvučnih i svetlosnih sistema. Čačak 28. maja biće prva stanica koju će posetiti Dens tjuning karavan, a mesto održavanja žurke je hala košarkaškog kluba Borac. Nastupiće Sevdah bejbi, Koketa, Tri poljupca, Najbolja pesma, Znojjj, kao i di-džej Aćim i di-džej Stolle.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.